IZ SPAVAĆE SOBE Osvanule intimne fotografije devojke Stefana Kapičića

Izvor: Blic, 29.Maj.2017, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ SPAVAĆE SOBE Osvanule intimne fotografije devojke Stefana Kapičića

Srpski glumac Stefan Kapičić objavio je intimnu fotografiju svoje deset godina mlađe devojke Ivane Horvat.

Stefan je sa hrvatskom manekenkom i glumicom u vezi već tri godine. Njih dvoje su nerazdvojni i Ivana ga redovno prati na svim važnim događajima u Holivudu i širom sveta. Trenutno mu pravi društvo na snimanju serije "Counterpart" u kojem Stefan igra sa oskarovcem Džej Kej Simonsom i glumicom Olivijom Vilijams.

Kapičić se trenutno nalazi na snimanju u Berlinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odakle je objavio nekoliko fotografija sa seta, ali i jednu koja je zaintrigirala njegove pratioce. Naime, na Instagramu se pohvalio intimnom fotografijom na kojoj njegova devojka u donjem vešu leži u krevetu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.