ISPALILA bivšeg dečka: Služio joj da ne misli na drugog

Izvor: Mondo, 10.Jul.2019, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPALILA bivšeg dečka: Služio joj da ne misli na drugog

Svet je bio šokiran kada je jedna od najpopularnijih pevačica na svetu objavila da se verila nakon samo nekoliko nedelja romanse

Pevačica Arijana Grande i komičar Pit Dejvidson šokirali su svet kada su objavili da će se venčati nakon samo mesec dana veze.

Nedugo nakon što je pevačica raskinula dugogodišnju vezi s tragično preminulim Mekom Milerom, uplovila je u vezu sa zvezdom emisije "Saturday Night Live" Pitom Dejvidsonom.

Ubrzo je objavljeno i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je Pit pitao Arijanu da se uda za njega - ona je rekla "da", on počeo da se tetovira u njenu čast... veza je trajala pola godine, Arijana ga je ostavila, on objavljivao postove zbog kojih su kolege mislile da će izvršiti samoubistvo, a sada, kada se prašina slegla, Arijana je progovorila o "ovom turbulentnom periodu". I "napljuvala ga".

"To je bila ludost. I veza i očekivanja su bila nerealna. Sve se desilo brzo posle raskida s Mekom. Moji prijatelji su rekli: 'Hajde da provedemo ludo leto' i tada sam upoznala Pita, koji je bio divna razbribriga. Način da ne mislim. Bila sam luda, zabavna i nerealna. Zavolela sam ga, a nisam ga ni znala dobro. Ponašam se detinjasto kada je život u pitanju, a on je bio stara duša, umetnik. I dalje ne verujem sebi kada su životne stvari u pitanju", rekla je Arijana za "Vog".

Iako je rekla da ga je volela, fanovi koji su na društvenim mrežama osuđivali ovu vezu od starta, prvi put su joj čestitali na rečima "razbribriga". "Služio joj je da ne misli na drugog, sad je jasnije zašto bi neko poput nje bio s takvim tipom".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.