IMAJU LUKAV PLAN: Snima se novi Crni Guja! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 01.Jul.2019, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"IMAJU LUKAV PLAN": Snima se novi "Crni Guja"! (VIDEO)

Roven Atkinson i Toni Robinson u kultnim ulogama

Genijalni Roven Atkinson ponovo će "oživeti" voljenog televizijskog junaka - Edmunda Crnog Guju.

Iako kreator serije Ričard Kurtis nije potvrdio da je u planu snimanje pete sezone hit serije, britanski "San" piše da je prošle nedelje, kada je izjavio da bi "voleo da vrati Guju', organizovan sastanak kojem su prisustvovali i glavni akteri - Roven Atkinson i svima omiljeni "Boldrik" Toni Robinson.

"Roven >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Atkinson je ODVRATAN!"

"Roven je oduševljen idejom", rekao je neimenovani izvor blizak pomenutom krugu i dodao da su "Kurtis, Roven i Toni stari prijatelji i da se zabavljaju idejama koje bi mogli da pretoče u scenario".

Peta "reinkarnacija" Crnog Guje navodno će biti profesor na fakultetu. Što Boldrika, koji se proslavio rečenicom "da ima lukav plan", uglavnom neverovatno glup, čini asistentom...



Izvor: YouTube/Zymusss

Podsetite se "Crnog Guje".



Izvor: YouTube/Mr Bean official YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.