IGRA PRESTOLA: I glumica hejtuje kraj serije! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 11.Avg.2019, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGRA PRESTOLA: I glumica "hejtuje" kraj serije! (VIDEO)

"Posle ove scene, ništa mi više nije bilo jasno, ne kapiram zašto su tako završili priču" - ni mi ne kapiramo...

"Igra prestola" se završila u junu, a fanovi HBO serije, kao i knjiga Džordža R. R. Martina, uglavnom su razočarani krajem. Do te mere da su pisali peticiju da se poslednja sezona snimi ispočetka!

Dok glumci iz serije (ali NE i glavni autori) brane kraj, pisac knjiga "Pesma leda i vatre" kaže da sačekamo knjige, evo još jedne glumice koja nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zadovoljna završetkom HBO spektakla.

Evo šta kažu glumci o kraju "Igre prestola"

Natalija Tena, koja je igrala divljanku Ošu, rekla je za britanske medije da joj uopšte nije jasno zašto su Dejvid Vajs i Den Beniof odlučili da završe priču iz Vesterosa na taj način.

Glumica koju smo premijerno videli u prvoj sezoni, a poslednji put u šestoj kada ju je ubio Remzi Bolton, ovako je prokomentarisala kraj.

"Dopala mi se poslednja sezona, sve do scene u kojoj Arja ubija Kralja noći. Posle toga, ne, posle te scene, više mi ništa nije bilo jasno. Kao da su seriju do tada pisali jedni ljudi, a nakon te scene neki potpuno drugi," rekla je ona u jednoj emisiji.

"Sve što se dogodilo, kraj svake priče, nema nikakvog smisla u odnosu na sve ranije sezone. Barem meni se uopšte nije dopalo. Znam da su nekako morali da je završe, ali uopšte nisam zadovoljna time kako su to odabrali da urade," rekla je ona.

Natalija, nisi sama...



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.