I najpoznatija domaća striptizeta u Zadruzi!

Izvor: Mondo, 05.Sep.2017, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I najpoznatija "domaća" striptizeta u Zadruzi!

Branka Blek Rouz je spremna da nađe ljubav u rijalitiju, ali i zaradi novac

Deo rijalitija Zadruga će biti i Branka Milijančević, poznatija kao Branka Blek Rouz, najpoznatija srpska striptizeta!

"Da budem iskrena skroz, moj motiv za učešće jesu pare, jer moram pola kuće još da otplatim", rekla je Branka za "Pink.rs".

Ona je otkrila da je trenutno slobodna i da je sasvim moguće da se u rijalitiju zaljubi.

"Ljubav u rijalitiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je moguća jer to je dug period. Izašla sam iz jedne duge veze, slobodna sam i baš bih volela da se zaljubim! A nemam neki poseban tip muškarca, bitan je samo fluid, osećaj taj neki. Samo, posle ove poslednje veze imam postavljene visoke kriterijume, tako da će to biti zeznuto", iskrena je bila buduća učesnica Zadruge, ali dodaje da seks pred kamerama, u njenom slučaju nije moguć:

Pinkov Trumanov šou: Beba GODINAMA u rijalitiju?!

"Seks pred kamerama nije moguć. Prvo ja sam u striptizu ceo život i kad nisam u tom poslu imala seks, neću ga sigurno imati ni ovako. Smatram da je to veoma vulgarno, neprimereno, da to gledaju svi i da to ipak nije za televiziju! Ja sam uvek bila za tu erotiku, u granicama normale. Može da bude poljubac neki, ali seks ne. Imam dva odrasla sina i to nije za mene. Inače, ja sam veoma stidljiva, kad se zaljubim, ja sam stidljiva. Na poslu sam Blek Rouz, a privatno sam Branka i jako sam stidljiva", istakla je ona.

Striptizeta u Jutarnjem programu! (FOTO, VIDEO)

Branka je za za ovaj portal ispričala i da bi volela da u rijalitiju nauči neku od devojaka ples oko šipke i nađe svoju naslednicu u ovom zanatu.

"Tamo moramo da zaradimo novac, neka mi daju šipku i učiću ih akrobacije, učiću ih da plešu taj erotski ples. To je hleb u rukama, to je zanat, to je zanimanje u kom oni sutra mogu uspeti. Mi posle mene nemamo neku takvu osobu, ja tražim naslednicu! Ja volim da obučavam mlade devojke i eto sve ću učiniti, ali naravno da zaradim novac. Ako od tih para preživljavamo tamo. Ja znam i da pletem džemper za zimu, šal, mogu i tako da zaradim. A znam i da kuvam! Izvrsna sam kuvarica, sarme, gibanice, čiz kejk", otkrila je slavna striptizeta.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.