I Gvinet progovorila o Bredu: Obožavala sam ga

Izvor: 011vodič.com, 15.Jan.2015, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Gvinet progovorila o Bredu: Obožavala sam ga

Glumica Gvinet Paltrou otvoreno je pričala o svojim prošlim vezama u emisiji kod Hauarda Sterna. Priča nije mogla da zaobiđe njena dva vrlo popularna bivša momka – Breda Pita i Bena Afleka. Gvinet je priznala da je bila jako zaljubljena u Breda Pita dok su bili zajedno, ali da je on, kako je rekla, “bio previše dobar za nju”. Par je bio u vezi devedesetih godina, a zbog velike medijske pažnje, Gvinet je znala da je to dobra stvar za njenu karijeru. Pošto su se zajedno glumili u filmu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << “Sedam“ njihova veza je bila ozbiljnija i jača.
– Toliko sam bila zaljubljena u njega. Bio je divan i sladak. Mislim, ipak je on Bred Pit – objasnila je Gvinet.
Glumica kaže da je sačuvala neke njihove zajedničke fotografije jer je svaki momenat u prošlosti važan deo celokupnog života. Kada su se rastali, njen otac je bio najviše razočaran jer je obožavao Breda. Ipak, Gvinet smatra da je za njih dvoje bio loš tajming.
– Bila sam dete tada. Ne možete da donosite važne odluke sa svojih 22 godine. Nisam bila spremna. On je bio previše dobar za mene. Nisam znala šta treba da radim – prizala je glumica.
Na pitanje šta misli o vezi svog bivšeg supruga Krisa Martina i mlade oskarovke Dženifer Lorens, Gvinet je bila odlučna: “Ko kaže da ne odobravam vezu sa Dženifer?”
– On je otac moje dece i ja ga poštujem. To je njegova odluka. Sigurna sam da ne bi bio s nekim ko nije sjajan – zaključila je Gvinet.

The post I Gvinet progovorila o Bredu: Obožavala sam ga appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Gvinet Paltrou: Bred Pit je bio predobar za mene

Izvor: Lepota i zdravlje, 15.Jan.2015

Gostujući u radijskoj emisiji kod Hauarda Sterna, glumica Gvinet Paltrou odlučila je da progovori o svojim bivšim, poznatim momcima. Poznata glumica nedavno se razvela od pevača Krisa Martina, a pre njega bila je u vezama sa kolegama Bredom Pitom i Benom Aflekom. ‘U Breda sam bila ludo zaljubljena!...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.