Hrvatima draži fudbal od seksa sa suprugom

Izvor: Večernje novosti, 10.Jun.2014, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatima draži fudbal od seksa sa suprugom

ZAGREB - OD STALNOG DOPISNIKAAnketa sprovedena nekoliko dana pre početka Svetskog fudbalskog prvenstva u Brazilu pokazala je da bi čak 88 odsto Hrvata radije gledalo fudbal nego imalo seks sa vlastitom suprugom. Anketa Ipsos Plusa sprovedena je na uzorku od 200 oženjenih muškaraca od 30 do 50 godina, a čak 40 odsto muškaraca je reklo da bi se najlakše odreklo seksa na mesec dana nego propustilo prenos finala na Mundijalu. Svaki treći Hrvat ima dva televizora u kući i naredne dane >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << će možći mirno da gledaju fudbal, jer ih supruge neće omettiu svojim omiljenim emisijama. Polovina Hrvata priželjkuje da fudbal gledaju kod kuće, a druga polovica sa prijateljima u kafićima. Gotovo niko nije u anketi rekao da želi gledati utakmice u društvu sa vlastitom ženom.Ipak, većina ispitanika smatra da fudbal neće da poremeti bračne odnose, jer muškarci će uz pivo na fudbal, a žene sa prijateljicama na kafu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

HRVATICE U NEMILOSTI: Hrvatima draži fudbal nego seks sa suprugom

Izvor: Kurir, 11.Jun.2014, 00:14

Na pitanje čega bi se najlakše odrekli da ne bi propustili prenos finala, najviše ispitanih, njih 40 odsto, odreklo bi se seksa na mesec dana

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.