Hofman se decenijama borio protiv zavisnosti

Izvor: Blic, 02.Feb.2014, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hofman se decenijama borio protiv zavisnosti

Vest o smrti Oskarovca Filipa Sejmora Hofmana se porširila kroz javnost poput požara, a na videlo su izašle i informacije o njegovom životu, koji je obilovao problemima sa nedozvoljenim supstancama.

Policajci su pored glumca pronašli četiri iskorištene kesice sa heroinom, kao i dve neiskorištene, a bolničari koji su došli da mu pruže pomoć su mogli samo da konstantuju njegovu smrt.

Hofman je iza sebe ostavio ženu i troje dece, a njegove komšije su kazale >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da on već nekoliko dana ne liči na sebe, da je izuzetno bled i izmoren.

Oskarovac je priznao u maju prošle godine da se vratio heroinu nakon 23 godine, kada ga je poslednji put konzumirao, te se prijavio i u kliniku za odvikavanje.

Glumac je izašao već posle 10 dana rehabilitacije tvrdeći da se izlečio, i zahvalio svojoj porodici na podršci.

Porodica glumca je dala kratku izjavu da su skrhani ovim gubitkom, i da mole sve obožavaoce da ga spomenu u svojim molitvama.

Filip je 2006. u jednom intervjuu kazao da je nakon završetka studija, konstantno koristio nedozvoljene supstance u kombinaciji sa alkoholom.

"Stalno sam se drogirao i alkoholisao. Uzimao sam sve što bi mi palo pod ruke, i to mi se sviđalo.", kazao je on.

Poznati izrazili žaljenje povodom smrti Hofmana

Poznati u Holivudu su putem društvenih mreža odlučili da odaju poslednju počast preminulom glumcu, te su mu svoje misli preneli Aron Pol, Kejvin Bejkon, Val Kimlmer, Kurtni Lov i mnogi drugi.

Just hearing about Phillip Seymour Hoffman. Devastating. What an amazingly gifted actor. RIP

— Justin Timberlake (@jtimberlake) February 2, 2014

We lost one of the greats today. Philip Seymour Hoffman RIP my friend. You will be missed always and forever.

— Aaron Paul (@aaronpaul_8) February 2, 2014

Oh what terrible news. What a talent. What a shame. #RIP

— Kevin Bacon (@kevinbacon) February 2, 2014

Blu day, Philip Seymour Hoffman od'd. Addiction comes fr trying to escape th pain of living. We all struggle with this but Drugs never help.

— Val Kilmer (@ValEKilmer) February 2, 2014


Words seem inadequate to express the sadness I'm feeling about the loss of an acting genius and friend.Rest in peace Philip Seymour Hoffman

— Courtney Love Cobain (@Courtney) February 2, 2014


Just heard about Philip Seymour Hoffman. That's incredibly sad for his family and friends. He was such a talented man. Such a shame.

— Kelly Clarkson (@kelly_clarkson) February 2, 2014


Love and prayers for Philip Seymour Hoffman's family. Addiction kills, I hope all who need it have access to abstinence based recovery.

— Russell Brand (@rustyrockets) February 2, 2014

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hofman se decenijama borio protiv zavisnosti

Izvor: Dzungla.org, 02.Feb.2014

Vest o smrti Oskarovca Filipa Sejmora Hofmana se porširila kroz javnost poput požara, a na videlo su izašle i informacije o njegovom životu, koji je obilovao problemima sa nedozvoljenim supstancama.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.