Hoakin Finiks i Ema Stoun snimaju sa Vudijem

Izvor: Press, 09.Maj.2014, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoakin Finiks i Ema Stoun snimaju sa Vudijem

Reditelj Vudi Alen (Woody Allen) nije uspeo od javnosti da sačuva informaciju o muzi svog najnovijeg filma. Radi se o Emi Stoun (Emma Sone) koja igra takođe u Alenovom romentičnom filmu (Magic in the Moonlight) zajedno sa Kolin Firtom (Colin Firth), koji bi trebalo krajem godine da se pojavi u bioskopima.
Detalji zapleta, period dešavanja kao i sporedne uloge VALP 2014 (Vudi Alen Letnji Projekat 2014) još uvek nisu poznati, ali se očekuje da Alen napiše scenario >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kao i da producira i režira film.
Hoakin Finiks (Joaquin Phoenix) će po prvi put zaigrati u Alenovom filmu, dok je Emi Stoun ovo drugo pojavljivanje, baš kao što je to bilo i za Skarlet Johanson (Scarlett Johansson), Dajan Kiton (Diane Keaton) i Miu Farou (Mia Farrow).

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Nezaustavljivi Vudi Alen: Ema Stoun i Hoakin Fininks u novom ostvarenju genijalnog reditelja

Izvor: NaDlanu.com, 09.Maj.2014

Ema Stoun, zvezda filma „Spider Man 2″, i Hoakin Fininks, zvezda filma „The Master“, zajedno će se tokom naredne godine pojaviti u najnovijem ostvarenju čuvenog američkog reditelja.

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.