Hirurški stanjila butine?!

Izvor: Mondo, 04.Maj.2019, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hirurški stanjila butine?!

Novi korak u nizu plastičnih operacija pevačice.

Poznato je da pevačica Katarina Grujić dosta ulaže u svoj fizički izgled, a plastične operacije joj nisu strane. Ona je do sada već uradila grudi, usne i zube, a sada se odlučila na još drastičniji korak.

U pitanju je smanjivanje sala na butinama, kojim je ujedno i uklonila celulit.

Kaća: Izdržavala sam frajere

"Kaća redovno odlazi na ulepšavanje što lica, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tela i prati sve savremene metode. Tako je prošle nedelje posetila jednu privatnu kliniku gde su joj isisali salo iz butina, a ujedno uklonili i celulit koji je noćna mora i Kaći i većini devojaka", rekao je izvor blizak pevačici za magazin "Svet" i dodao:

"Neuredan način života i nezdrava ishrana kod Kaće su se odrazili baš na tom delu tela, ali ona je svoje noge sredila za leto pomoću svega nekoliko najnovijih laserskih tretmana."

"Koske ne vole ni kučići, kamoli muškarci" (FOTO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spremna za leto: Katarina Grujić SE PODVRGLA još jednom ESTETSKOM ZAHVATU?

Izvor: Story, 04.Maj.2019

Popularna pevačica Katarina Grujić ulaže dosta u svoj fizički izgled, a nije tajna ni da se podvrgla estetskim zahvatima. Pevačica je, kako je poznato, već uradila grudi, usne i zube, a sada se odlučila na još drastičniji korak. U pitanju je smanjivanje sala na butinama, kojim je ujedno i uklonila...

Nastavak na Story...

PONOVO KOD PLASTIČNOG HIRUGA Evo šta je Katarina Grujić sada korigovala na svom telu

Izvor: Blic, 04.Maj.2019

Zvezda "Granda" Katarina Grujić još pre nekoliko godina uz pomoć estetske hirurgije uvećala je grudi i usne. Pre godinu dana stavila je nove zube, a sada se odlučila na još jednu korekciju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.