Hari odustao, Maja predstavlja BiH na Evrosongu

Izvor: Dzungla.org, 16.Dec.2011, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hari odustao, Maja predstavlja BiH na Evrosongu

Pevač Hari Varešanović neće predstavljati Bosnu i Hercegovinu na Evrosongu u Azerbajdžanu, u maju naredne godine, a umesto njega će nastupiti Maja Sar

Pevač Hari Varešanović, alijas Hari Mata Hari neće predstavljati Bosnu i Hercegovinu na Evrosongu u Azerbajdžanu, u maju naredne godine, a umesto njega će nastupiti Maja Sar, saopštila Radio-televizija Bosne i Hercegovine.
Maja Sar će u Bakuu pevati sopstvenu kompozociju koju će BHRTV premijerno objaviti početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << naredne godine u programu BHT 1 i BH Radija 1.
'Dnevni avaz' podseća da se još krajem leta znalo da je Dejan Kukrić, šef projekta BH Evrosonga, stupio u kontak s Varešanovićem i kompozitorom Vladimirom Grajićem Grajom i da su postigli načelni dogovor za učšće na toj prestižnoj muzičkoj manifestaciji.
Navodi se i da se od Varešanovića odustalo samo zato što su, nakon načelnog dogovora, obelodanjeni detalji pregovora sa pevačem i kompozitorom.
Kompozitor Grajić je 'Avazu' rekao da mu je BHRT još letos ponudila da komponuje pesmu za BiH na Evrosongu 2012.
'Pristao sam i postigli smo načelni dogovor', rekao je Grajić, dodavši da je tada 'iskristalizovano' da bi najboje bilo da peva Varešanović, kao najuspešniji predstavnik BiH na Evroviziji.
On je kazao da je ugovor trebalo da bude potpisan 15. septembra, ali mu se, kako je rekao, od tada niko s BHRT-a nije javio. 'Neverovatno. Ovakvo nešto nikada mi se nije desilo u životu', rekao je Grajić.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.