Hari Poter već zaradio 32 miliona dolara! (VIDEO)

Izvor: S media, 14.Jul.2011, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hari Poter već zaradio 32 miliona dolara! (VIDEO)

Poslednji nastavak filmske sage o malom čarobnjaku "Hari Poter i darovi smrti", drugi deo, u Americi je i pre dolaska u bioskope u pretprodaji zaradio 32 miliona dolara, a očekuje se kako će do kraja vikenda stići i do vrha liste najuspešnijih filmskih otvaranja.

Naime, procenjuje se da će poslednji nastavak Harija Potera u prvom vikendu pojavljivanja zaraditi 153 miliona dolara i tako zauzeti drugo mesto filmova s najvećim uspehom na bioskopskim blagajnama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Vrh te liste još drži "Vitez tame" koji je 2008. odmah nakon premijere zaradio 158,4 miliona dolara.

Prvih sedam filmova o malom čarobnjaku je od ulaznica zaradio 6,37 milijardi dolara, piše sfgate.com.

Kraj sage o čarobnjaku Hari Poteru

Robert Dauni u nastavku Šerloka Holmsa (VIDEO)

Prvi zvaničan poster za film "Mapetovci"

Ni srpski gledaoci nisu ostali imuni na magiju serijala o Hariju Poteru. Posle premijere koja je bila izuzetno posećena 13. jula u beogradskom Centru "Sava", film će biti na redovnim bioskopskim repertoarima širom Srbije, a sudeć prema interesovanuju procenjuje se da će poslednji, sedmi nastavak prema gledanosti "potući" prethodne.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najbolje od "Harija Potera"

Izvor: Mondo, 14.Jul.2011

Poslednji nastavak sage o malom čarobnjaku je u bioskopima a fanovi su odabrali najveće junake, omiljene "zlice", nezaboravne trenutke, najbolje čarobne sprave..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.