Han Solo glumac krije tragediju iz prošlosti

Izvor: Mondo, 16.Maj.2018, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Han Solo" glumac krije tragediju iz prošlosti

Glumac koji će tumačiti lik mladog Hana Soloa u najnovijem delu "Star Wars" franšize ne priča mnogo o svojoj porodici i detinjstvu, a sada možda znamo i zašto...

Glumac Alden Erenrajh, kojeg ćemo gledati u ulozi mladog Hana Soloa iz "Star Wars" franšize, krije užasnu tragediju iz detinjstva, kada je stric navodno ubio njegovog oca - pred njim.

Alden je tada, 1997. godine, imao samo osam godina, a sve se odigralo na putu ka porodičnoj proslavi, piše "The >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Sun". Glumčev otac Mark je krenuo sa sinom kolima po brata Edvarda koji je navodno patio od šizofrenije i zbog glasova koji su ga podsticali, kuhinjskim nožem izbo rođenog brata i to sve pred mali Aldenom.

STAR WARS – POSLEDNJI DŽEDAJI (FILMSKA RECENZIJA)

Mark je uspeo da se odveze do pumpe i pozove pomoć, ali su mu povrede bile prevelike, pa je kasnije preminuo u bolnici u 44. godini.

Kako je Han Solo upoznao Čubaku (VIDEO)

Alden do sada nije pričao o ovoj traumi iz prošlosti, ali ga ta tragedija nije zaustavila da se probije u svetu glume i postane jedan od najtraženijih mladih glumaca. Otkrio ga je Stiven Spilberg, kojem je njegov otac Mark bio računovođa.

Film "Solo" će biti u bioskopima od 24. maja, a do tada, podsetite se trejlera:



Izvor: YouTube/Taramount

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zvezda u usponu: Alden Erenrajh krije tragediju iz prošlosti

Izvor: Story, 16.Maj.2018

Glumac Alden Erenrajh, kojeg ćemo gledati u ulozi mladog Hana Soloa iz Star Wars franšize, krije užasnu tragediju iz detinjstva, kada je stric navodno ubio njegovog oca – pred njim. Alden je tada, 1997. godine, imao samo osam godina, a sve se odigralo na putu ka porodičnoj proslavi, piše The Sun....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.