Halo, policija, juri me policija!

Izvor: Dzungla.org, 28.Sep.2011, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Halo, policija, juri me policija!

Amerikanac zvao policiju da prijavi saobraćajce koji ga jure zbog prekršaja koji je napravio

Muškarac iz Jute za kojim je pokrenuta policijska potera zbog prekoračenja brzine, zvao policiju 'da kažu kolegama da prestanu da ga jure'.
Potera za dvadesetogodišnjim Amerikancem počela je u Park Sitiju u Juti, zbog prekoračenja brzine. Umesto da se 'kao sav normalan svet' zaustavi i 'popije kaznu', neimenovani vozač je rešio da nastavi da vozi i pozove policiju da prijavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << saobraćajce.
'Mladić je pozvao policiju i rekao im da ga jurim i da bi bilo bolje da ga ostavim na miru jer on neće stati', rekao je policajac iz potere.
Kasnije se u čitavu zbrku uključio i vozačev otac kojeg je mladić pozvao i 'tužakao' saobraćajce.
'Rekao sam mu da stane, ali me nije poslušao', rekao je otac i objasnio da je vozač bio nervozan jer se iste večeri posvađao sa devojkom.
Saobraćajci nisu imeli razumevanja za njegove ljubavne probleme i iste večeri, kada je konačno stisnuo kočnicu, odveli ga u pritvor u policijskoj stanici.
( Izvor: Mondo )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.