Izvor: Blic, 02.Apr.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Halid Bešlić otputovao u Tursku na lečenje

SARAJEVO - Popularni folk pevač Halid Bešlić (55) izašao je juče iz sarajevskog Kliničkog centra, gde je proveo 24 dana posle teške saobraćajne nesreće.

Bešlić je napustio kliniku u pratnji supruge Sejde i sina Dine, kao i tima lekara i medicinskih sestara na čelu sa direktorom bolnice Farisom Gavrankapetanovićem.

U automobilu premijera sarajevske županije Besima Mehmedića i pod policijskom pratnjom popularni pevač otišao na aerodrom, odakle je otputovao u Tursku, gde će mu oftalmolozi pokušati da spasu desno oko.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bešlićse leči u Turskoj

Izvor: Danas, 02.Apr.2009

Bosanskohercegovački pevačnarodne muzike Halid Bešlićjuče je otputovao u Istanbul, gde će biti podvrgnut operativnim zahvatima na desnom oku.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.