HRVATICA POKIDALA! Ušla je u autoperionicu, ali nije oprala kola, nego... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020, 09:24

HRVATICA POKIDALA! Ušla je u autoperionicu, ali nije oprala kola, nego... (FOTO)

Što da ne?

Fotografija iz Zadra u Hrvatskoj na kojoj se vidi mlada žena koja pere pršutu u autoperionici postala je hit na Fejsbuku.

"Samo u Zadru. Pranje pršute u autoperionici", piše uz fotografiju koja je u samo sat vremena izazvala nekoliko hiljada reakcija.

"Ispira kovid s njega. A mislila je da je niko neće videti", šalili su se komentatori, a neki su priznali kako su i sami više puta prisustvovali takvom prizoru. "Samo se vi smejte....I >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije samo u Zadru, ne znam ni sam koliko sam ih tako oprao", "Samo se vi smejte, njena pršuta će biti čista", još su neke od reakcija.

(VIDEO) EMOTIVNI TRENUTAK U DOMU RAŽNATOVIĆA Cecin otac u naručju drži malog Željka, a tek da čujete šta Veljko priča u pozadini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.