Izvor: Blic, 10.Dec.2016, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HITNO HOSPITALIZOVANA Dara Bubamara operisala slepo crevo

Pevačica Dara Bubamara morala je da otkaže sve unapred zakazane nastupe zbog iznenadnog zdravstvenog problema.

Naime, Dara je tokom jučerašnjeg dana dobila povišenu temperaturu praćenu bolovima u stomaku, zbog čega je posumnjala da ima stomačni virus. Međutim, nakon što je otišla kod lekara, ustanovljeno je da mora da ide na hitnu operaciju slepog creva.

- Dragi moji, prethodne noći sam imala operaciju slepog creva. Zbog ove neočekivane situacije sam bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prinuđena da otkažem zakazane nastupe, jer u narednim danima moram po savetima lekara da se odmaram i mirujem. Iskreno, nadam se da ću se brzo oporaviti i vratiti se svim obavezama, kao i da se uskoro družimo - napisala je pevačica na Fejsbuku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.