HIT: Kako smo strepeli za Kasandru! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 26.Feb.2016, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT: Kako smo strepeli za Kasandru! (VIDEO)

Pogledajte snimak iz 1997. godine, u kojem građani Srbije izražavaju brigu za Kasandru, dete koje će da izgubi u tamo nekoj epizodi ...

Foto: YouTube

Kasandra je junakinja istoimene serije koja je zaludela Srbiju devedesetih godina. Kada je u jednoj epizodi uhapšena zbog sumnje da je počinila ubistvo, u pojedinim gradovima su pisane peticije vladi Venecuele da se pusti iz pritvora.

Ne samo to - doveli smo je u ono vreme u Halu sportova, ćerkama davali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << imena Kasandra, a ukoliko se ne sećate ove histerije, podsetićemo vas hit snimkom iz 1997. godine.

Da, muškarci su pratili isto kao i žene ...



Izvor: YouTube

Kasandra je venecuelanska telenovela snimana tokom 1992. i 1993. godine, veoma, veoma komplikovane radnje koja u sebi sadrži mrtvorođenče, zamenu na rođenju, cirkus, Cigane, blizance (jednog dobrog jednog lošeg, pa onda ovaj loš sazna da je Kasandra bogata naslednica koju reši da oženi …) koja je u Srbiji prikazivana tokom 1997. na Trećem kanalu RTS-a.

Kasandru je glumila Koraima Tores, koja danas izgleda isto kao i pre dvadeset godina (minus onolika šminka i đinđuve).

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

HIT: Kako smo strijepili za Kasandru! (VIDEO)

Izvor: Cafe.ba, 26.Feb.2016

Pogledajte snimak iz 1997. godine, u kojem građani Srbije izražavaju brigu za Kasandru,dijete koje će da izgubi u tamo nekoj epizodi ..

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.