Gvinet Paltrou: Mogla sam da sprečim smrt svog oca

Izvor: Blic, 03.Feb.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvinet Paltrou: Mogla sam da sprečim smrt svog oca

Holivudska glumica Gvinet Paltrou progovorila je o smrti svog oca Brusa, po prvi put otkrivajući lična osećanja o tome, u intervjuu za magazin "El", preneo je "Dejli Mejl".

Gvinet je čak rekla da misli da je mogla da spreči tragediju. Njen otac Brus umro je u oktobru 2002. u Italiji od posledica raka grla. On i Gvinet otišli su tamo da proslave njen 30. rođendan. Brus Paltrou je bio na lečenju radio-terapijom, ali je na kraju umro od posledica bolesti, upale pluća. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Glumica je istakla da se njen interes za zdravu ishranu povećao nakon očeve smrti.

"Srela sam savetnicu za makrobiotičku ishranu koja je imala rak i uspela da ozdravi", rekla je Paltrou.

Ova savetnica se sastala sa njenim ocem nakon njegove operacije, ističući da bi njen otac trebalo da u potpunosti pročisti svoj organizam kako se rak ne bi vratio. On to, međutim, nije uradio.

"I rak se vratio, četiri i po godine kasnije, baš kako je rekla savetnica za makrobiotiku", navela je glumica. "Verujem da postoji direktna veza između otrova u okolini, konzervanasa u hrani i bolesti".

Ona je istakla da je veoma teško suočiti se sa smrću oca.

"Svakodnevno se suočavam sa tim. Imala sam upalu pluća dva puta u prošloj godini, a to je bolest od koje je on umro. Tu postoji emotivna veza. Borim se protiv sopstvenih strahova od smrti. I svaki put se prehladim. Ovo je moj novi izazov, oslobađanje od strahova", rekla je Paltrou.

Ona je takođe govorila o svom suprugu Krisu Martinu, pevaču grupe "Koldplej", što je veoma retko.

Govoreći o njegovim pesmama "Swallowed In The Sea" i "Fix You", koje je on objavio na albumu "X&Y" 2005. u nameri da pomogne Gvinet da podnese gubitak oca, ona je rekla da joj je "jako teško da sluša neke od pesama sa tog albuma".

"Ne mogu da slušam 'Swallowed In The Sea' a da ne zaplačem. Zadivljena sam što je ostao pored mene, jer sam bila uništena. Ne mogu da verujem", dodala je Paltrou.

Ona je istakla da njen muž ima "veliko srce", da je "velikodušan, duhovno napredan i dobar čovek".

Paltrou (36) je takođe potvrdila da je ostavila cigarete, ali samo do svog 70. rođendana, kada će ponovo početi da puši. Slavna glumica je dodala da povremeno konzumira droge.

Govoreći o svojoj prijateljici Kortni Lav, bivšoj ženi frontmena "Nirvane" Kurta Kobejna, ona je rekla: "Više ne verujem da je u klasi A. Možda u klasi C. To nije strašno. Zar nismo svi u toj klasi?!"

Podsećamo, klasa A obuhvata ekstazi, LSD, heroin i druge halucinogene droge, u klasu B spadaju amfetamini, kanabis i ritalin, dok se u klasi C nalaze sredstva za uspavljivanje, neke tablete protiv bolova i ketamin.

Gvinet je takođe otkrila da je njena porodica ljuta što je voditelj BBC-a zbijao erotske šale na njen račun u programu, preneo je "Dejli Mejl".

Oskarovka je istakla da je intervju u kojem je Ros rekao da bi "spavao sa njom", veoma uvredio njenog tasta, računovođu Entonija Martina, oca njenog supruga Krisa.

BBC je već osudio Rosove komentare, načinjene na snimanju njegove emisije "Frajdej najt šou" u aprilu prošle godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.