Grupu Vaja con dios Beograđani dočekali burnim aplauzom

Izvor: Blic, 13.Okt.2013, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupu "Vaja con dios" Beograđani dočekali burnim aplauzom

Najpopularnija belgijska pop grupa “Vaya con dios” uz svoje najveće hitove oprostila se sinoć u Areni od beogradske publike. Oko 9.000 fanova uživalo je u odličnom koncertu.

Nastup su nešto posle 21 čas počeli pesmom “One silver dollar”, što je nagovestilo da neće biti mnogo kalkulisanja nego će to biti revija najpoznatijih pesama. Prepoznatljiv, baršunast i snažan glas šezdesetogodišnje pevačice Dani Klajn u mnogima je probudio emocije.

Podsećanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na hit singlove sa kraja osamdesetih godina prošlog veka “Johnny”, “Just friend of mine”, “Puerto rico”, “Don`t cry for Louie” oduševilo je masu, iako Dani nije bila u potpunosti zadovoljna reakcijom publike.

- Bilo bi lepo da pevate sa nama. Ne sećam se da ste pre bili ovako tihi. Možda ste ostarili, kao ja - poručila je kroz osmeh pevačica sa bine ali sve se završavalo na aplauzima prisutnik, mlađih i starijih. Možda Arena nije bila najsrećniji izbor za ovaj koncert i najviše je nedostajala ta intimna atmosfera koja ide uz ovaj sastav, što se ogledalo i u zvuku koji se gubio u daljini.

Nakon skoro dva sata koncerta, tek uz poslednju pesmu, "Nah neh nah", publika se opustila i ustala sa svojih sedišta te igrajući i pevajući ispratila “Vaya con dios” u legendu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.