Grupa građana „Beli listić“ predala izbornu listu

Izvor: Njuz.net, 21.Apr.2012, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa građana „Beli listić“ predala izbornu listu

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Papiri sa 12.458 belih potpisa građana

BEOGRAD, 21. april 2012, (Njuz) - Grupa građana „Beli listić“, predala je danas Republičkoj izbornoj komisiji svoju izbornu listu za učešće na parlementarnim izborima.
Uz izbornu listu „Beli listić – moj izbor“, na kojoj se nalazi 250 kandidata čija su imena belom bojom odštampana na papiru, ova grupa građana predala je i 12.458 belih potpisa građana koji su je podržali.
- Naša snaga >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << raste iz dana u dan, zbog čega očekujemo da ćemo u novom sazivu Skupštine imati važnu ulogu i da ćemo voditi Srbiju u bolje sutra – rekao je Slavoljub Rašić, za čije ime nam je rečeno da se nalazi u gornjoj petini prve strane kandidata, gde zauzima sedmo mesto.
Suprotno ranijim najavama, „Beli listić“ nije ušao u predizbornu koaliciju sa grupom građana „Crtam po listićima“, koja će takođe samostalno izaći na izbore.
Marko Dražić
Ideja: Voja Žanetić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.