Golišavi frajeri ponovo u Beogradu! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 03.Mar.2017, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golišavi frajeri ponovo u Beogradu! (FOTO, VIDEO)

Ne propustite najbolji provod sa najzgodnijim momcima u šou biznisu!

Potpuno novi Chippendales šou u okviru "best.night.ever." turneje 2017 i vreli plesači ponovo dolaze u naš glavni grad, u Dvoranu Doma Sindikata, 21. marta ove godine!

Priča o Chippendalesima započela je 1979. godine u Los Anđelesu, kad je žensku publiku oduševila grupa muških stripera.

Njihov uspeh bio je eksplozivan. U trenutku su postali fenomen, otvorili klub u Njujorku i počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rad na koreografijama koje su zagrejale temperaturu u svakom ćošku sveta. Kombinacijom plesa, pevanja i striptiza oduzimaju dah i ubrzavaju puls. Danas su Chippendalesi stalna tačka Las Vegasa, gde im gostuju svetske zvezde poput Maraje Keri koja je njihov veliki fan



Izvor: YouTube

Mnogi svetski poznati momci, lepi i zgodni nastupaju u ovom šou.

Tajson Bekford je svakako jedan od njih. Jedan od najpoželjnijih Chippendales momaka doživeo je slavu u muzičkim spotovima.

Pojavio se  u spotovima Dženet Džekson i Toni Brekston. Sećate li se kad je izašao iz bazena, a ona mu obrijala lice?



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Frajer iz spota Britney Spears stiže u Beograd

Izvor: Tracara.com, 03.Mar.2017

Dame će uživati (foto: PR) Ne propustite najbolji provod sa najzgodnijim momcima u šou biznisu. Potpuno novi Chippendales šou u okviru Best.night.ever. turneje 2017 i vreli plesači ponovo dolaze u naš glavni grad, u Dvoranu Doma Sindikata, 21. marta ove godine. Priča o Chippendalesima započela...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.