Gola Kija na sajtu za odrasle (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 14.Feb.2019, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gola Kija na sajtu za odrasle (FOTO, VIDEO)

Rijaliti pobednica, pevačica i književnica Kija Kockar, "novi hit" industrije zabave za odrasle

Nedugo pošto su u javnosti objavljene slike i snimci na kojima se navodno vidi Jelena Karleuša u eksplicitnim pozama, objavio ih je i sajt PornHub.

Sada imamo novu zvezdu domaće estrade čiji su snimci završili na sajtu posvećenom industriji za odrasle.

"Pokazaću ljudima da vredim"

U pitanju je Kija Kockar, pevačica i pobednica rijalitija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Zadruga i to baš u klipu iz rijalitija u kojem je učestvovala pre godinu dana.

Kija je ispod tuša, a kamere snimaju li snimaju... Snimak je objavljen na sajtu XHamster, istom onom koji je objavio i slike Rade Manojlović!

Pogledajte prilog s Kijom:

View this post on Instagram

Kažu da je njena knjiga apsolutni hit ovogodišnjeg Sajma. Jeste li i vi kupili autobiografiju ove "obrazovne" devojke? @kija_kockar__official #sajamknjiga #kijakockar #zadruga #rijaliti #knjizevnost #mondoportal

A post shared by MONDO (@mondoportal) on Oct 25, 2018 at 10:59am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.