Goga i Vanilla provozali auto od pola miliona evra!

Izvor: Press, 13.Mar.2018, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga i Vanilla provozali auto od pola miliona evra!

Goga Sekulić i Marko Vanilla su izazvali pravu histeriju prilikom snimanja spota za duetsku pesmu “Lambo” kada su ulicama Beograda provozali Lamborgini vredan pola miliona evra!

Ekranizacija ovog videa upriličena je u jednom haustoru u centru prestonice, a pevači su bili stilizovani po uzoru na visokobudžetne, crnačke hip-hop spotove. Marko je bio sav u crnom, dok je Goga plenila pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u atraktivnim crvenim lateks čarapa i korsetu koji je jedva pridržavao njene velike grudi.



Upravo zbog istih i toga što je svojom seksi pojavom zbunjivala muški deo ekipe, neki od kadrova su se ponavljali više puta. Ipak, poput pravog profesionalca Vanilla se trudio da bude maksimalno skoncentrisan na rad, mada nam se nekoliko puta požalio da mu nije bilo baš svejedno. Do te mere da je u jednom trenutku izgubio oba telefona!


Srećom, brzo ih je našao a njegovi kućni snimci, ukoliko ih ima, na sigurnom su i dalje, tako da nam preostaje samo da sačekamo premijeru ovog vrelog spota kroz desetak dana!
SVET

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.