Glumica priznala da je dilovala drogu!

Izvor: Mondo, 20.Jul.2017, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica priznala da je dilovala drogu!

Zašto nas ovo ne čudi od "Fiš Muni"?

Foto: YouTube

Glumica Džejda Pinket Smit (45) je gostovala u radio emisiji "Sway in the morning" gde se prisetila svog prijateljstva sa pokojnim reperom Tupakom Šakurom i otkrila da ima više sličnosti sa likom Fiš Muni koji tumači u seriji "Gotam" nego što se očekivalo.

"Nisam zapravo otkrila celu priču. Jedna stvar koja je mnogo zanimljiva i koju nikad pre nisam rekla je da kada sam uposnala Paka, bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sam diler droge. Neću da zalazim u detalje zato što pišem knjigu o tome, ali tako smo počeli da se družimo", otkrila je ona.

Ona je ponosna "vlasnica" ovog seksi tela!

Džejda je dodala da joj se dogodilo "nešto mnogo loše" što ju je nateralo da preokrene svoj život i posveti se drugim stvarima.

Glumica je u braku sa Vilom Smitom sa kojim ima dvoje dece, a trenutno promoviše svoj novi film "Girls Trip".

Dead shot #jadapinkettsmith #willsmith

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmiith) on Apr 1, 2017 at 1:43am PDT



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.