Glumica još jednom na samom vrhu Forbsove liste

Izvor: Mondo, 24.Avg.2019, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica još jednom na samom vrhu Forbsove liste

Skarlet Johanson proglašena za najplaćeniju glumicu drugu godinu za redom.

Glumica Skarlet Johanson našla se po drugi put na vrhu liste najplaćenijih glumica časopisa "Forbs".

Ona je zaradila neverovatnih 56 miliona dolara u prethodnih 12 meseci. Najveću zaradu su joj doneli Marvelovi filmovi, ovogodišnji hit "Osvetnici: Kraj igre" i film koji će pratiti samo Crnu Udovicu, a koji još uvek nije ni izašao. Glumica je samo od ova dva filma zaradila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 35 miliona dolara.

Odmah ispod Johansove na listi se našla i glumica iz serije "Moderna porodica" Sofija Vergara sa ukupom zaradom od 44 miliona dolara u predhodnoj godini. Ona se sedam godina nalazila na prvom mestu, sve dok joj prošle godine Johansova nije preuzela "titulu".

Zvezda serije "Big Little Lies" Ris Viderspun i glumica Nikol Kidman zauzele su treće i četvrto mesto Forbsove liste zaradivši 35 i 34 miliona dolara. Na petom mestu se našla glumica iz serije "Prijatelji" Dženifer Aniston koja je kući donela 28 miliona dolara.

U prvih deset najplaćenijih glumica našle su se još i Kejli Kuoko, Elizabet Mos, Margo Robi, Šarliz Teron i Elen Pompeo.

Zanimljivo je da je svih deset najbolje plaćenih glumica ove godine zaradilo više od 20 miliona dolara, što je prošle godine uspelo samo prvim dvema sa liste - Skarlet Johanson i Anđelini Džoli.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.