Glumica Selma Bler: Bolujem od multiple skleroze

Izvor: N1 televizija, 21.Okt.2018, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica Selma Bler: Bolujem od multiple skleroze

Američka glumica Selma Bler navela je na Instagramu da boluje od multipleks skleroze, bolesti nervnog sistema.

Zvezda filma "Pravno plavuša" (Legally Blonde) izjavila je da je bolest otkrivena u avgustu ali da simptome oseća godinama.

"Ja sam hendikepirana. Dogodi mi se da padnem ili ispustim predmete koje držim. Pamćenje mi je takođe ugroženo", navela je glumica koja trenutno snima naučno-fantastičnu televizijsku seriju "Another Life".

Multipleks >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << skleroza koja pogađa više od dva miliona ljudi širom sveta, uglavnom žene, neurodegenerativna je bolest koja uzrokuje poremećaj imuniteta što dovodi do slabosti mišića, poremećaja ravnoteže, vida, kognitivnih funkcija i u nekim slučajevima i invaliditeta.

Glumica koja ima 46 godina proslavila se u filmovima "Vrisak 2" i "Okrutne namere".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Slavna glumica otkrila da je bolesna: Pamćenje mi je ugroženo

Izvor: B92, 21.Okt.2018

Američka glumica Selma Bler navela je na Instagramu da boluje od multipla skleroze, bolesti nervnog sistema...Zvezda filma "Pravno plavuša" (Legally Blonde) izjavila je da je bolest otkrivena u avgustu, ali da simptome oseća godinama..."Ja sam hendikepirana. Dogodi mi se da padnem ili ispustim predmete...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.