Glumac pijan pao na policajca!

Izvor: Mondo, 20.Jun.2017, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac pijan pao na policajca!

Ispraćao druga u vojsku, završio na trežnjenju!

Glumac Majls Teler (30) uhapšen je pošto je remetio javni red i mir u pijanom stanju. "TMZ" prenosi da je Teler sa nekoliko prijatelja ispraćao jednog od njih na vojnu misiju, i da su se svi napili u baru u San Dijegu.

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Kada su pozornici primetili glumca, on je padao po ulici od pijanstva, a kada mu je jedan od njih prišao, stropoštao se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na njega i zamalo pao na kolovoz, gde su prolazili automobili.

20 zvezda koje su na snimanju bile MORTUS!

Policija San Dijega saopštila je da je glumac uhapšen i odveden na trežnjenje, ali je Teler na Twitteru napisao da je "samo zadržan, ali ne i uhapšen".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.