Glavni lik izbačen iz serije!

Izvor: Mondo, 13.Avg.2016, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavni lik izbačen iz serije!

Zbog nasilničkog ispada, ovog lika fanovi serije više neće gledati!

Foto: YouTube

Glumac i reditelj Tom Gibson definitivno je izbačen iz serije "Zločinački umovi" (Criminal minds) nakon što je fizički nasrnuo na scenaristu, piše "TMZ".

Gibson, glavna zvezda te serije, režirao je scenu u kojoj i glumi, kada se posvađao sa jednim od scenarista na setu.

Sukob je eskalirao u fizički, pa je glumac scenaristu iz sve snage šutnuo u nogu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << piše taj sajt.

Mreža "CBS" odmah je reagovala i saopštila da je incident koštao glumca uloge specijalnog agenta Arona Hočnera, koju tumači već 12 sezona.

"Njegov lik biće izbačen u narednoj sezoni, a kasnije ćemo saopštiti kako ćemo se u narativu serije 'izboriti' sa njegovim odlaskom", navodi se u saopštenju.

Glumac se kratko oglasio saopštenjem i rekao da mu jeste žao što je fizički nasrnuo na scenaristu čije ime nije saopšteno, ali da je samo "uzvratio nasiljem zbog agresije".

"TMZ" je ranije preneo da je Gibson i pre dve godine napravio sličan incident - udario je nekoga na setu, zbog čega je morao na časove obuzdavanja besa.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.