Izvor: Blic, 10.Maj.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gang of Four" oduševljeni srpskim ćevapima

Članovi engleskog benda "Gang of Four" napustili su Beograd oduševljeni srpskom kuhinjom, posebno ćevapima, saopštili su danas promoteri njihovog u petak održanog koncerta u Studentskom kulturnom centru (SKC).



"Zahvaljujući frontmenu grupe "Hypnotize" Iliji Setki, članovi benda imali su priliku da obiđu ceo Beograd, zaljube se u specijalitete srpske kuhinje, a ćevape posebno", saopštila je marketinška agencija "Pleon Olaf i Mkatir".

Kako se navodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utisci članova benda posle koncerta su sjajni.

"(Oni su) oduševljeni gostoprimstvom publike na koje su naišli i svakako će se odazvati pozivu za povratak u Srbiju, za jos jednu sjajnu svirku i razmenu dobre energije".

Kultni engleski sastav "Gang of Four" na svom prvom nastupu u Srbiji u petak uveče u bašti SKC-a pred oduševljenom publikom izveo je uglavnom pesme sa svojih pank-fank-rege albuma "Entertainment" (1979) i "Solid gold" (1981).

Koncertom ove grupe ujedno je i otvorena basta SKC-a, i promovisan "Jelen Pivo Live festival", koji će se po treći put održati u Beogradu u septembru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.