Gans en rouzis na Egzitu

Izvor: NaDlanu.com, 01.Mar.2012, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gans en rouzis na Egzitu

NOVI SAD, 1. marta 2012. (Beta) - Jedan od najpoznatijih američkih bendova Gans en rouzis (Guns 'N' Roses) nastupiće ove godine na glavnoj bini Egzita, saopštili su u četvrtak oranizatori tog festivala.

NOVI SAD, 1. marta 2012. (Beta) - Jedan od najpoznatijih američkih bendova Gans en rouzis (Guns 'N' Roses) nastupiće ove godine na glavnoj bini Egzita, saopštili su u četvrtak oranizatori tog festivala.U saopštenju se navodi da je bend u januaru najavio da pripremaju novi, sedmi po redu album i da publika na Egzitu može očekivati premijerno izvodjenje novih numera.Gans en rouzis su slavu stekli osamdesetih i početkom devedesetih godina, a publika će na nastupu imati prilike da čuje i neke od njihovih najpoznatijih hitova kao što su "Sweet C h i l d Of Mine", "November Rain" i "Welcome to The Jungle".Svoj dolazak na Egzit potvrdili su i američki bend New Order, popularni Gošip, rokenrol atrakcija Wolfmother i etno senzacija Buraka Som Sistema.Dvanaesti Egzit festival će se održati od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrdjavi u Novom Sadu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.