GRMI U BERNU Korteo “delija” (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 21.Avg.2019, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRMI U BERNU Korteo “delija” (VIDEO)

Nešto posle 18 časova, korteo sa nekoliko hiljada navijača Crvene zvezde krenuo je put Vankdorf stadiona koji će biti ispunjen do poslednjeg mesta. Od 31.200 gledalaca, crveno-beli su zvanično od švajcarskog šampiona dobili 2.000, ali se očekuje da će Beograđani da ima podršku bar duplo više navijača u Bernu.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Zvezde u Bernu protiv Jang Bojs je 4.50. Meč se igra u sredu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << od 21 čas.
Tokom dana, “delije” su okupirale “Bernplac”, gde su pevali, veselili se, pili pivo u kafićima u centru ovog mirnog švajcarskog grada. Domaćinima je zanimljivo ovo navijačko ludilo u gradu, pa mobilnim telefonima slikaju kolone “delija”.
Zvezda je na korak do Lige šampiona. Obezbeđena je evropska jesen, ali je jak zov evro elite. Prošle sezone je četa Vladana Milojevića imala veliku podršku u Salcburgu, a tako se očekuje i sredu uveče u Bernu.
Kakav se spektakl tek očekuje narednog utorka kada Jang Bojs bude gostovao na Marakani.
Švajcarci predstavili Zvezdu: Evropski velikan kojeg su umalo ugasili rat, huligani i korupcija


The post GRMI U BERNU Korteo “delija” (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS U BERNU Tuča “delija” i “lokalaca”!

Izvor: 011vodič.com, 21.Avg.2019

Ne može bez incidenta u Bernu. Navijača Crvene zvezde krenuli su ka stadionu Vankdorf u Bernu nešto posle 18 časova. Dogodio se i incident, kada su se nekoliko desetina “delija” potuklo sa lokalnim zavisnicima od narkotika, javlja izveštač “Telegrafa”.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu...

Nastavak na 011vodič.com...

GOOOOL Tango Argentino u Bernu (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 21.Avg.2019

Već sada se Mateo Garsija isplatio crveno-belima. Platila ga je Crvena zvezda čak 1.800.000 evra Las Palmasu pre nekoliko dana. U prvom poluvremenu je namestio zicer Marku Marinu, a na startu nastavka susreta, u prvom minutu, u prvom napadu, “gaučos” je zatresao mrežu švajcarskog šampiona,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.