Izvor: Press, 07.Dec.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORIM DOK ME SKIDAŠ POGLEDOM! Ana Korać otkrila EMOCIJE prema Davidu, a Luna sve PROVALILA (VIDEO)

Opasnica je!
Učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga", Ana Korać, je tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca" priznala da bi verovatno bila u vezi sa Davidom Dragojevićem da on nije u vezi sa Aleksandrom Subotić.
Atraktivna Ivanjičanka je zatražila od Velikog šefa da joj ispuni muzičku želju, a pesmu je posvetila upravo Davidu!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

Naime, ona je zatražila pesmu "Baš mi se sviđa tvoja devojka" koju u originalu izvodi Seka Aleksić. Ono što je veoma interesantno jeste da je Koraćeva sve vreme igrala i pevala dok je svirala ova numera. Luna Đogani je nakon završetka ove pesme prozrela Anin zahtev i prokomentarisala da je ona "opasnica".

- I mada gorim dok me skidaš vrelim pogledom i mada znam da bi se nje zbog mene odrek'o - pevala je Koraćeva i sve vreme igrala.
Koraćeva nije konkretno priznala da je pesma Davidu posvećena, a da li je to zapravo istina, ostaje da saznamo u narednim danima.

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Povezane vesti

LJUBA OTKRILA DA JOJ SE ĆERKA PROSTITUISALA! Oglasila se Aleksandrina drugarica i otkrila JEZIVU PRIČU o ARAPIMA

Izvor: Press, 07.Dec.2018

Aleksandra Subotić, aktuelna učesnica rijalitija "Zadruga 2" svojim ponašanjem privlači pažnju javnosti, a mnogi se zgražavaju time kako se odnosi prema svom dečku Davidu Dragojeviću, prema ocu Karađorđu i majci Ljubi ali i prema ostalim učesnicima rijalitija ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.