GOL NA DEBIJU Marković: Biću još bolji

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOL NA DEBIJU Marković: Biću još bolji

Povratak u velikom stilu. Posle šest godina je Lazar Marković ponovo obukao crno-beli dres i na debiju u Novom Sadu, protiv Proletera, postigao pogodak.
Kvota naše kladionice na duplu šansu 1X u meču Votford – Arsenal je 1.80.
Imao je popularni Markec ogroman motiv.
Znao sam da nisam među starterima jer još nisam u top formi, ali sam izgarao od želje da ponovo uđem u autobus i da krenemo na utakmicu. Sastanak, spremanje, put ka Novom Sadu u meni je budio >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << poseban adrenalin – kaže Marković.
Pitanje pobednika se nije postavljalo, iako je crno-belima dugo trebalo da probiju bedem Proletera.
– Nervirao sam se, ali sam znao da ćemo da pobedimo. Imamo zaista dobru ekipu i samo je bilo pitanje kada ćemo da damo gol. U ovakvim utakmicama je najteže doći do pogotka, ekipe se zatvore i koliko god pokušavao da probiješ – ne ide. Sada je sve super, pobedili smo, ja sam debitovao i još dao gol!
Navijai su skandirali ime nekadašnjeg ljubimca.
– Čuo sam, naravno i sve ih puno pozdravljam i zahvaljujem na podršci. Vratio sam se kući, lepo mi je. Trebaće mi još malo vremena da se vratim u formu, ali sve je to sport, fudbal, život, idemo dalje!
Pokazao je Marković da od njega može dosta da se očekuje.
– Manje-više  je bilo dobro, biće to još mnogo bolje. Inače, momci su  sjajni, od Tošića za kojeg ne treba trošiti reč, Natha koji je vrhunski igrač, ali i svi momci koji su i igrali i koji su bili na klupi.
Predstoje nove obaveze.
Ispred nas je teška nedelja, Az Alkmar i večiti derbi, pa da vidimo gde smo – poručuje Marković.

The post GOL NA DEBIJU Marković: Biću još bolji appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.