Frka zbog venčanja najlepše žene na svetu!

Izvor: Mondo, 04.Dec.2018, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frka zbog venčanja najlepše žene na svetu!

Nekadašnja misica i mladi pevač venčali su se u Indiji, a onda ih je javnost zasula kritikama!

Glumica i nekadašnja misica Prijanka Čopra (36) i pevač Nik Džonas (26) venčali su se proteklog vikenda u Indiji, a sada su na meti kritika zbog posebnih "gostiju" na venčanju.

Par je dve ceremonije – hrišćansku i hindu – obavio u rodnoj zemlji lepe glumice, a mladoženja je po nju došao jašući belog konja okićenog tradicionalnim ukrasima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
View this post on Instagram

Welcome home baby...

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on Nov 22, 2018 at 4:36am PST

Na slikama sa venčanja, koje je par ponosno podelio sa javnošću, vidi se i beli slon osedlan sa dva sedla.

Indijska PETA osudila je korišćenje životinja u ceremoniji.

"Očekivali smo da dve poznate ličnosti, izložene pažnji javnosti, budu pametnije i ne odaberu da zlostavljaju životinje u svrhu zabave gostiju. Nećete izgledati veće, važnije niti glamuroznije ako promovišete okrutnost prema životinjama koje se tu ništa ne pitaju," piše u saopštenju te organizacije.

"Slonovi koji se iznajmljuju u ove svrhe žive u lancima, a konji se 'kontrolišu' bičevima i šiljcima. Čestitamo vama vaš dan, ali je to ujedno bio u veoma tužan dan za životinje," dodaje PETA.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Frka zbog venčanja najlepše žene na svetu

Izvor: Vesti-online.com, 04.Dec.2018

Glumica i nekadašnja misica Prijanka Čopra (36) i pevač Nik Džonas (26) venčali su se proteklog vikenda u Indiji, a sada su na meti kritika zbog posebnih "gostiju" na venčanju...Par je dve ceremonije - hrišćansku i hindu - obavio u rodnoj zemlji lepe glumice, a mladoženja je po nju došao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.