Frizerke u donjem rublju privukle i ćelave na šišanje

Izvor: S media, 27.Feb.2010, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frizerke u donjem rublju privukle i ćelave na šišanje

Golišave frizerke u seksi donjem rublju ili malenom bikini kostimu odnedavno su tajno oružje kojim je jedan frizerski salon u gradu Jastšembje na jugu Poljske za kratko vreme preoteo konkurenciji mušterije, čak i one ćelave.

Zbog velike konkurencije čak 100 frizeraja u tom gradu salonu "Kod Joane" nije bilo dovoljno što se već 12 godina specijalizuje za muške frizure, te su se vlasnici odlučili na neuobičajeni poslovni potez - angažovali su frizerke spremne da se >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << razgolite.



"Htela sam nešto novo. Frizerke u bikiniju u Poljskoj još nismo imali. Uspelo je. Sada nam dolaze mušterije iz Katovica, Krakova, desetine kilometara udaljenih mesta. Neki traže da ih šišamo što duže, čak i čitav sat. Dolaze i ćelavi, da im frizerke makar operu glavu", kazala je televiziji TVN24 vlasnica salona Joana Respondek.


Lepuškaste frizerke, dvadesetogodišnja Violeta i devetnaestogodišnja Evelina, imaju praksu iz drugih salona. Prihvatile su da se skinu na novom poslu uz snebivanje, ali sada, kako kažu, gledaju bez problema svoja posla - frizuru.

"Već me je jedan i zaprosio, ali odbila sam. Ja ovde radim", kazala je Violeta.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.