Francuz srećni dobitnik više od 100 miliona evra

Izvor: Vesti-online.com, 22.Dec.2012, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuz srećni dobitnik više od 100 miliona evra

Jedan Francuz dobio je 101.835.641 evra u igri na sreću "Evro milioni". Premija, dovoljna za kupovinu 2,5 tone zlata, treći je osvojeni dobitak na lutriji "Evro milioni" u Francuskoj, a deseta kada su u pitanju premije u svim državama koje učestvuju u izvlačenju.

I tako... novac ponekad ipak pada sa neba...  

Rekordnu premiju u Francuskoj osvojio je srećni dobitnik u izvlačenju 13. novembra, kada je osvojio 169.837.010 evra.

Igra na sreću >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "Evro milioni" je najveća zajednička lutrija više država. U izvlačenju, dva put sedmično učestvuju igrači iz Francuske, Velike Britanije, Španije, Luksemburga, Belgije, Švajcarske, Portugala, Irske i Austrije.

U svakom izvlačenju učestvuje najmanje 20 miliona igrača, a svaki igrač ima šansu jedan prema 116.531.800 da zaokruži sedam dobitnih brojeva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.