Firči imao incest sa sestrom?

Izvor: S media, 08.Jun.2010, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Firči imao incest sa sestrom?

Ivan Fece Firči, bivši član grupe EKV i farmer, imao je incest sa svojom rođenom sestrom po ocu Marijanom Fece! Kako je ova mlada kreatorka, koja živi i radi u Budimpešti, priznala za novi broj magazina „Svet“, sa svojim bratom se jednom prilikom strasno poljubila:

- Jedne noći smo se toliko posvađali da sam počela da se pakujem sa namerom da napustim Novi Sad i da mu se više nikad ne javim. Bio je besan, šetao se hodnikom i držao za glavu. U jednom trenutku otvorio >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je vrata spavaće sobe u kojoj sam stajala u donjem vešu. Pribio me je uza zid i dok me je gledao, snažno me je poljubio. Moram da priznam da ni meni nije bilo svejedno i da je i mene privlačio taj greh... Srećom, nekako smo se suzdržali, i to jedva - rekla je Marijana dodavši da se sledeći put neće opirati seksualnoj želji koju oseća prema bratu (?!).

- Živim u Budimpešti i čekam da nas sudbina ponovi spoji, a kad se to desi, ne mogu da tvrdim da ćemo stati samo na jednom poljupcu, kao što smo to uradili u mojoj mladosti - rekla je Marijana Fece za „Svet“.

Da li je Marijana ovom izjavom zaista želela samo da otkrije ovu, neki bi rekli mračnu istinu o svom polubratu Firčiju, ili je po sredi marketinški trik, saznaćemo kad bubnjar bude napustio imanje u Lisoviću. Kako će njegova (bivša?) devojka Jasmina reagovati na ova saznanja, možda ćemo saznati u narednom periodu, i to preko njenog profila na „fejsbuku“, gde je nedavno promenila status iz „u vezi“ u „komplikovano je“.

Marina Perazić: Ona ima psihički problem!

Bivša Firčijeva supruga, pevačica Marina Perazić, bila je zaprepašćena ovim navodima:

- Ivan je zemlju napustio ‚88. godine, Marijana je tad imala samo šest godina, tako da to što navodite nije moglo da se desi fizički. Ivan je kratko boravio u zemlji pre tri godine, kao i na očevoj sahrani. Oni nikad nisu bili u bliskim odnosima. Ovo je njen očajnički potez, želi da mu napakosti. Devojka definitivno ima psihički problem, pa pogledajte i sami, spominje da je imala incest, na socijalnoj mreži „fejsbuk“ navela je da je zanimaju žene, ništa normalno kod nje ne vidim - rekla nam je Marina na samom kraju razgovora. Izvor: Alo.rs

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Firči se strasno ljubio sa svojom polu-sestrom?

Izvor: SrbijaNet.rs, 08.Jun.2010

Marijana Fece, sestra po ocu bivšeg člana grupe EKV i farmera Ivana Fece Firčija, rekla je za novi broj magazina "Svet" da se sa svojim bratom jednom prilikom strasno poljubila. "Jedne noći smo se toliko posvađali da sam počela

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.