Finalista rijalitija zapanjio: Deca mi NISU prioritet

Izvor: Mondo, 15.Jul.2019, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finalista rijalitija zapanjio: Deca mi NISU prioritet

Ivan Marinković u intervjuu domaćoj štampi objasnio "šta su prioriteti"...

Finalista rijalitija Parovi Ivan Marinković rekao je za "Kurir" da mu deca nisu prioritet.

"Stalni" učesnik rijalitija sa pevačicom Gocom Tržan ima dvanaestogodišnju kćerku Lenu, dok je u Parovima napravio dete učesnici Miljani Kulić, koja je prošle godine rodila malog Željka.

Parovi: On je pobedio, a on se POTUKAO!

Marinković je "Kuriru" rekao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u rijaliti ušao kako bi namirio dugove među kojima je i pozamašna svota na ime neisplaćene alimentacije.

"Nemam nikakve probleme, imam samo alimentaciju da platim. Prvenstveno sam zaradio ovaj novac da bih platio šta imam," rekao je Marinković koji se u rijalitiju više puta potukao sa "verenicom" Jelenom Ilić.

""Želim prvenstveno da se posvetim Jeleni i našem zajedničkom životu, a nisu mi primarna stvar deca. Možda zvuči ružno, ali nije, nisam ja odlučio da mi deca ne budu primarni problem. Sin i kćerka su sekundarni. Goca potencira tu temu, kao i Miljana koja nije moje ime stavila u krštenicu sina. Znam i da moja kćerka Gocinog novog muža zove 'tata'. Kada budem sagledao stvari na pravi način, onda ću da komentarišem," rekao je on.

Šta Goca kaže o Ivanu

Pogledajte MONDO TV sa Gocom!



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.