Film o Kajli Minog 9. septembra u bioskopima

Izvor: S media, 29.Avg.2011, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film o Kajli Minog 9. septembra u bioskopima

Film "Kylie 3D", snimljen tokom koncerta pevačice Kajli Minog u londonskoj "O2 areni", biće prikazan 9. septembra u našim bioskopima.

Beograd će imati priliku da vidi zanosnu pevačicu Kajli Minog na bioskopskom platnu, i to u film "Kylie 3D", koji je snimljen tokom koncerta pevačice u londonskoj "O2 areni".

Gledaoci će imati priliku da tokom dvočasovnog filma čuju hitove australijske pevačice "Can't Get You Out Of My Head", "Spinning Around", "What >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Do I Have To Do", ali i popularne singlove sa aktuelnog albuma "Aphrodite" - "Get Outta My Way", "Better Than Today", "Put Your Hands Up".

Kajli Minog:Moja baka dolazi na koncert u bikiniju!

Kajli Minog snima mjuzikl o svojoj karijeri

Deen: Kajli Minog je veoma pristupačna

Zlatne kočije, leteći anđeli i vodene fontane na nastupima Kajli Minog, u okviru turneje "Aphrodite les Folies", inspirisani su antičkom Grčkom i čine koncert izuzetnim vizuelnim doživljajem na velikom ekranu.

Film je snimljen u saradnji kuća "Blink TV", "SKY 3D" i "Darenote/Parlophone EMI Music", reditelji su Vilijam Bejker i Markus Viner, a Beograd će ga videti 9. septembra na bioskopskim platnima.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.