Film o EXIT-u

Izvor: Dzungla.org, 14.Jun.2011, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film o EXIT-u

Britanska televizija Kanal 4 posetiće Novi Sad ovog jula kako bi snimila dokumentarni film o jednom od najpopularnijih evropskih muzičkih festivala.

Kanal 4 će tokom festivala snimiti specijalni film o EXIT-u, o gradu i ljudima u kojem je nastao najveći festival u ovom delu Evrope.
Specijalno učešće u snimanju filma imaće i oni koji žele da predstave Novi Sad i EXIT: od rođenih Novosađana, preko ljubitelja festivala, pa sve do stranaca koji su grad videli >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << okom nepoznanca, oni najzanimljiviji, najinovativniji i najzabavniji imaće priliku da ispričaju svoju priču gledaocima četvrtog kanala britanske televizije.
'Želimo da prikažemo naš grad i festival očima ne samo Novosađana, već i nekoga iz Leskovca, Skoplja, Beča, Mančestera ili Sidneja', istakli su organizatori i najavili da svi, čiji predlozi budu korišćeni u filmu, biće nagrađeni VIP ulaznicom za predstojeći festival.
Konkurs je otvoren od 15. juna do 1. jula za sve koji vole EXIT. Vaše pisane predloge, video snimke i / ili fotografije možete slati na filmski@exitfest.org.
(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.