Filip spopao i izljubio Staniju

Izvor: Blic, 01.Apr.2013, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip spopao i izljubio Staniju

Filip Panajotović iskoristio je trenutak kada se Stanija presvlačila, pa je zagrlio s leđa i poljubio.

Jedini par vredan pomena sa "Farme", Filip i Stanija, intenzivno radi na tome da se najzad smuva. Dok svi čekaju na to, uživamo u njihovim zgodama i nezgodama do nečeg konkretnijeg.

Maneken Filip je "na kvarno" iskoristio trenutak kada se starleta presvlačila. On je utrčao u ostavu za garderobu, zagrlio ju je ispod grudi i jako poljubio u obraz.

VIDEO> Stanija i Filip u ostavi:

Povezane vesti: Trio fantastiko: Ekrem upao Staniji i Filipu u krevet Filip zaključao Gocu Bjelicu u poljski WC
Pogledaj vesti o: Farma,   Ekrem Jevrić Farma,   Ekrem Jevrić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Filip spopao i izljubio Staniju

Izvor: Poznati.info, 01.Apr.2013

Filip Panajotović iskoristio je trenutak kada se Stanija presvlačila, pa je zagrlio s leđa i poljubio...Jedini par vredan pomena sa “Farme”, Filip i Stanija, intenzivno radi na tome da se najzad smuva. Dok svi čekaju na to, uživamo u njihovim zgodama i nezgodama do nečeg konkretnijeg...Maneken...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.