Festival poslastica i slatkiša za vikend u Domu omladine

Izvor: Beta, 24.Maj.2019, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival poslastica i slatkiša za vikend u Domu omladine

Festival poslastica i slatkiša "Sladak život" održaće se ovog vikenda u Domu omladine. Na festivalu će biti izloženo više od 200 vrsta čokolada, kolača, torti, kremova, sladoleda, meda... koje ručno proizvode mali proizvodjači i majstorske radionice.Na Festivalu će biti predstavljene i poslastice po recepturama iz starog Prizrena, kao i  slatkiši iz različitih  krajeva Srbije koji inače nisu lako dostupni na tržištu. Štand će imati i bake, penzionerke, koje pripremaju domaće kolače, a prvi put u Beogradu biće predstavljeni francuski medenjaci. Za posetioce Festivala će, pored degustacija, biti organizoavane radionice o čokoladama i vinima, izradi i ukrašavanju medenjaka, kao i 3-D štampanje unikatnih modli za testa za kolače. Festival je otvoren 25. i 26. maja od 10 do 21 čas, cena ulaznice je 250 dinara, a deca do 10 godina u pratnji roditelja imaju slobodan ulaz.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Festival poslastica i slatkiša u Domu omladine Beograda

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2019

U subotu i nedelju 25. i 26. maja u prostoru Doma omladine Beograda, partnera manifestacije, biće održan Festival poslastica i slatkiša SLADAK ŽIVOT...Posetioci Festivala moći će da uživaju u slatkim delikatesima proizvedenim ručno u radionicama malih proizvođača i majstorskih radionica...Biće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.