(FOTO) ANA SEVIĆ ZAPREPASTILA SVE: Pevačica ismejala poznati estradni par!

Izvor: Press, 27.Sep.2017, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) ANA SEVIĆ ZAPREPASTILA SVE: Pevačica ismejala poznati estradni par!

Pevačica Ana Sević nedavno je bila meta medija zbog porodičnog skandala, a sada je sebi za pravo da javno isproziva jedan estradni par.
Foto: Instagram
Naime, ona je na društvenoj mreži Instagram objavila sliku bračnog para Milena Vučić i Nikola Burovac, tačnije njihovu montažu sa venčanja koja kruži društvenim mrežama. "Kad kasno shvatiš da si se zaje*ao", piše na fotografiji, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je kod Sevićeve izazvala glasan smeh.
Međutim, zanimljivo je što je baš Ana pokušala da se našali sa kolegama, a njen brak je pre pre nekoliko nedelja prema pisanju medija, bio u krizi zbog navodne afere sa Acom Lukasom.
Kako se spekuliše, možda je Sevićeva ovim htela da pokaže da je ona shvatila svoje greške.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

BOLJE DA JE ĆUTALA Ana Sević želela da se opravda nakon što je prozivala kolege pa se još više izblamirala

Izvor: Blic, 28.Sep.2017, 11:18

Popularna pevačica Ana Sević juče je objavila fotografiju na kojoj se nalazi pevači Nikola Burovac i njegova supruga Milena Vučić. Tom prilikom se, donekle, u lice nasmejala ovom bračnom paru...Ona je montažu njihove fotografije sa venčanja na kojoj on plače. Uz zanimljiv natpis na dnu "Kad...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.