Evo zašto nećemo gledati Lukasa u Zvezdama Granda

Izvor: Mondo, 06.Sep.2018, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto nećemo gledati Lukasa u Zvezdama Granda

Pevač doneo odluku da više neće sedeti na mestu člana žirija pred sam početak 13. sezone muzičkog takmičenja.

Muzički urednik "Zvezda Granda" Snežana Đurišić je do sada tvrdila da neće doći do drastičnih promena, jer "ono što je dobro ne treba menjati".

Ipak, Aca Lukas je odlučio drugačije.

On navodno neće biti deo nove sezone zbog svađe sa Jelenom Karleušom. Za sada nije poznato ko će zameniti Lukasa, ali "Kurir" piše da je navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << reč od nekoj pop ili rok zvezdi.

Pobednik 12. sezone!

Podsetimo, pre par meseci je prvi čovek Granda najavio da će se pravila takmičenja drastično promeniti i da će gledaoci moći da budu deo nečega što do sada nisu imali prilike da vide na domaćoj televiziji.

"To je tajna, i čuvamo pravila kao veliko iznenađenje. Sledeća sezona će biti najinteresantnija do sada, kandidati će biti u prvom planu, a žiri će morati da se povuče", rekao je tada Saša Popović domaćim tabloidima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.