Evo šta Mladen Krstajić kaže o Tumbakoviću!

Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta Mladen Krstajić kaže o Tumbakoviću!

Doskorašnji selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izneo je za Sportski žurnal svoja predviđanja pred duel sa Litvanijom.
Kvota kladionice MaxBet na igru 0-2 gola u meču Litvanija – Srbija je 2.15.
On je kao seletor zabeležio dve pobede nad Litvancima u Ligi nacija, a ni sada ne sumnja u trijumf.
Ne sumnjam u pobedu nijednog momenta… – počeo je priču nekadašnji selektor.
Imamo kvalitetnu reprezentaciju koja će se sigurno plasirati >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na Evropsko prvenstvo. Najvažnije je da se priđe maksimalno ozbiljno utakmici i ne sumnjam u pobedu…
On je imao prilike da sarađuje sa Ljubišom Tumbakovićem tokom karijere i veruje da iskusni strateg ima ono što je potrebno da odvede naš tim na EP.
Tumbakovića poštujem, cenim… Bio mi je šef, a u igrače koje sam vodio imam maksimalno poverenje i danas kao navijač Srbije. Ako se držimo toga da je Srbija iznad svakog od nas, onda treba da podržimo Tumbu i momke koji zaslužuju podršku i molim sve – bez opstrukcije.

The post Evo šta Mladen Krstajić kaže o Tumbakoviću! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.