Eva Longorija: Drugi me pakuju i oblače

Izvor: Blic, 17.Maj.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eva Longorija: Drugi me pakuju i oblače

Junakinja serije "Očajne domaćice" Eva Longorija otkrila je da se nikada sama ne pakuje za putovanja, već da to drugi čine umesto nje.

"Moja torba je spakovana kada putujem, pošto moj stilista misli na sve, svaki intervju, svaki crveni tepih - sve je već isplanirano i haljine su spremne, a ja samo oblačim ono što mi daju", kazala je glumica televiziji Asošijeted pres u Kanu.

Eva Longorija, koja radi i kao model za kompaniju L'Oreal, u Kanu nosi haljine modne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kuće Versaće. Ipak, američka glumica kaže da privatno nije nikakva modna diva.

"Zapravo, oblačim prvu čistu stvar. Obično sam u trenerci ili džinsu. Toni najviše voli kada nosim farmerke i majicu", ispričala je.

Eva Longorija udata je za košarkaša San Antonio Sparsa, Tonija Parkera.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.