EXIT: Ako pijem, ne vozim!

Izvor: Dzungla.org, 27.Jun.2011, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EXIT: Ako pijem, ne vozim!

Akcija besplatnog prevoza do novosadskog festivala biće organizovana šestu godinu zaredom, saopštili su organizatori.
U okviru akcije 'Ako vozim, ne pijem, ako pijem, ne vozim' više od 70 'Tuborgovih' autobusa prevoziće posetioce iz 27 gradova u regionu do Novog Sada na EXIT festival.
Pravo na prevoz ovim autobusima imaju svi posetioci iz regiona i Srbije koji imaju ulaznicu ili vaučer za festival, bez obzira na to da li su kupljeni ili osvojeni u promotivnim aktivnostima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Prijvaljivanje za prevoz vrši se na Internetu - OVDE. Broj mesta je ograničen, pa organizatori apeluju na zainteresovane da požure i prijave se.
Autobusi kreću iz Beograda, Čačka, Kraljeva, Kragujevca, Užica, Valjeva, Šapca, Rume, Niša, Paraćina, Jagodine, Zrenjanina i Subotice u Srbiji. Iz regiona autobusi idu iz Ljubljane, Splita, Osijeka, Zagreba, Rijeke, Banjaluke, Tuzle, Doboja, Mostara, Biljeljine, Zenice, Sarajeva, Skoplja i Podgorice.
'Ako vozim, ne pijem, ako pijem, ne vozim' je akcija koja podiže svest o rizicima koje nosi vožnja pod dejstvom alkohola.
(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.