Izvor: Blic, 12.Feb.2017, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO Saša Kovačević progovorio o raskidu

Kada se u javnosti pojavila informacija da je Saša Kovačević ponovo solo i da je okončao četvorogodišnju vezu sa Jovanom Jocić, tinejdžerke su je prihvatile sa oduševljenjem.

Vest da se Sašina devojka iselila iz njegovog stana, te da je on na Tajland otputovao sa majkom i bratom dodatno je podgrejala priče o rastanku. Štur, kao i uvek, na rečima kada je njegov privatan život u pitanju, Saša za "Blic puls" priča o emocijama i njegovom poimanju ljubavi na duge staze, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i da je sada karijeru, spremanje koncerta i novih pesama stavio na prvo mesto.

Dotakli smo se velikog koncerta koji priprema u Areni, novih pesama koje radi van granica Srbije, problema sa alergijom, ali i toga kakve devojke voli. Ipak, razdvojenost od Jovane goruća je tema.

- Tačno tako, dosta se pisalo o mom privatnom životu, ali kao što sam se i do sada trudio, ne želim svoj privatan život da stavljam u prvi plan. Svestan sam da sam javna ličnost i da je to neizbežno, ali pokušavam da ga sačuvam za sebe. Ovo je period kada mi je u prvom planu karijera i sada ću se posvetiti radu na novim pesmama maksimalno. Brat i ja smo ih radili mesecima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mesecima je ćutao, a evo i zbog čega: Saša Kovačević se oglasio prvi put posle raskida

Izvor: Story, 12.Feb.2017

Informacija da je Saša Kovačević ponovo sam i da je okončao četvorogodišnju vezu sa Jovanom Jocić brzo je obišla domaću javnost.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.