EKSCENTRIČAN NA MAMU Ovo je sin jedinac Zorice Brunclik

Izvor: Blic, 22.Dec.2016, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSCENTRIČAN NA MAMU Ovo je sin jedinac Zorice Brunclik

Folk pevačica Zorica Brunclik osim tri ćerke Zlate, Marije i Miljane, ima i sina Đorđa, koji, prema pisanjima medija, imao mračnu prošlost.

Đorđe Tutić, kojeg je Zorica dobila u drugom braku sa Zoranom Tutićem, pre pet godina bio je priveden zbog navodnog nasilja u porodici.

- Đorđe se u nedelju uveče se posvađao sa ženom. Prvo su se raspravljali, a potom ju je ošamario nekoliko puta. Prijavila ga je policiji, posle čega je on priveden - otkrio je izvor jednih dnevnih novina svojevremeno. A kako danas izgleda Zoričin sin, pogledajte OVDE ili na sajtu Pulsonline.rs.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) I ON IMA NEOBIČNU BOJU KOSE: Pogledajte kako izgleda sin Zorice Brunclik

Izvor: Kurir, 22.Dec.2016

...Naime, on se nedavno ofarbao u platinasto plavu boju, a slike nove frizure je podelio na društvenoj mreži Fejsbuk..Podsetimo, Đorđe Tutić je pre pet godina bio priveden zbog nasilja u porodici Pisalo se da se žestoko raspravljao sa suprugom, a potom joj je udario nekoliko šamara..Autor: EPK,Foto:...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.